Η ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

Κορυφαίοι θεσμικοί ομιλητές και εκπρόσωποι της αγοράς αναμένονται με μεγάλο ενδιαφέρον και φέτος στο Insurance Conference, το οποίο θα πραγματοποιηθεί για 14η χρονιά στις 15 Ιουνίου μέσα από την LiveOn, την ολοκληρωμένη ψηφιακή τεχνολογία επιχειρηματικής επικοινωνίας του ethosGROUP, επιτρέποντας σε μεγαλύτερο αριθμό ενδιαφερομένων από διάφορα μέρη της Ελλάδας και του εξωτερικού να το παρακολουθήσουν από την άνεση και την ασφάλεια του προσωπικού τους χώρου. Το συνέδριο διοργανώνει η ethosEVENTS σε συνεργασία με το οικονομικό & επιχειρηματικό portal banks.com.gr, το ασφαλιστικό περιοδικό Insurance World και το portal Insuranceworld.gr.

Με το «βλέμμα στο μέλλον» η ελληνική ασφαλιστική αγορά επιδιώκει να αφήσει το δικό της αναπτυξιακό αποτύπωμα, στην μετά – COVID εποχή, παρέχοντας σύγχρονες λύσεις για μια σειρά γνωστών και αναδυόμενων κινδύνων. Τι συνέβη στην πανδημία, ποιες οι ανάγκες των πολιτών και τι αλλαγές φέρνει ο ψηφιακός μετασχηματισμός;

 

ΚΛΕΙΣΤΗ (ΨΗΦΙΑΚΗ) ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Στο πλαίσιο του Ιnsurance Conference 2021 θα πραγματοποιηθεί Κλειστή (Ψηφιακή) Συνάντηση Εργασίας στελεχών εταιρειών του κλάδου με κυβερνητικούς και θεσμικούς παράγοντες (διάρκειας 90 λεπτών). Το πρόγραμμα της Κλειστής Συνάντησης Εργασίας περιλαμβάνει εισηγήσεις κυβερνητικών και θεσμικών παραγόντων και στοχευμένη θεματική συζήτηση των εισηγητών με τον συντονιστή της Συνάντησης και τα προσκεκλημένα στελέχη των εταιρειών χορηγών.

 

Τα σημαντικά θέματα που θα απασχολήσουν τη συζήτηση είναι:

  • Η ασφαλιστική μεταρρύθμιση και οι αλλαγές στα εργασιακά
  • Οι πρωτοβουλίες στον τομέα της Υγείας και ο ρόλος των ασφαλιστικών
  • Η φορολογία και κίνητρα για τον κλάδο – προτάσεις της ασφαλιστικής αγοράς
  • Τα θεσμικά ζητήματα και οι εποπτικές ρυθμίσεις
  • Η συμμετοχή της ιδιωτικής ασφάλισης σε επενδύσεις και αναπτυξιακά σχέδια της πολιτείας

Η συμμετοχή στην κλειστή συνάντηση εργασίας είναι δωρεάν για τους εκπροσώπους των Χορηγών του Συνεδρίου (Διακεκριμένη Εταιρική Συμμετοχή, Bronze, Silver, Gold) σύμφωνα το χορηγικό πρόγραμμα που θα επιλέξουν.

Για μία ακόμη χρονιά, η συμμετοχή στο Insurance Conference για τους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές είναι δωρεάν, με υποχρεωτική δήλωση συμμετοχής!

Δηλώστε συμμετοχή

Επισκεφτείτε την επίσημη σελίδα του Insurance Conference 2021 για να δείτε το πρόγραμμα που ανανεώνεται συνεχώς, τη θεματολογία, τους ομιλητές και τους χορηγούς του Συνεδρίου.