Ένα νέο τοπίο διαμορφώνεται στην ασφαλιστική διαμεσολάβηση, απόρροια των επιπτώσεων της πανδημίας, του ψηφιακού μετασχηματισμού και των συνεχόμενων αλλαγών σε επίπεδο επιχειρηματικών εξελίξεων και νέων τάσεων και αναγκών.

Ο ρόλος του ασφαλιστή ήταν πάντα κυρίαρχος και κομβικός για την ανάπτυξη του θεσμού της ασφάλισης και της διανομής των προϊόντων. Σήμερα μετατρέπεται σ’ ένα πραγματικό σύμμαχο στη ζωή κάθε πελάτη, σ’ ένα μόνιμο σύμβουλο για σημαντικές ανάγκες που απασχολούν την καθημερινότητα των ανθρώπων: Υγεία, συντάξεις, περιουσία, αποταμίευση, κίνδυνοι στο σπίτι, την οικογένεια και την εργασία, σύγχρονες ανάγκες στις επιχειρήσεις και πολλά άλλα.

Ποια είναι η επόμενη μέρα για τις εργασίες της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης; Τι εκτιμούν κορυφαίοι παράγοντες – εκπρόσωποι του κλάδου; Πως θα αφομοιώσουν τις νέες τάσεις και πόσοι θα δείξουν προσαρμοστικότητα στις νέες συνθήκες;

Όλες οι απαντήσεις θα δοθούν στις 5 Οκτωβρίου στο Insurance Intermediaries Forum 2021 με θέμα «O ρόλος του σύγχρονου ασφαλιστή – Προκλήσεις και ευκαιρίες στη νέα εποχή», κατά το οποίο θα τεθούν επί τάπητος όλες οι νέες προκλήσεις και ευκαιρίες στον κλάδο της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης. To Insurance Intermediaries Forum 2021 θα πραγματοποιηθεί ψηφιακά μέσα από την LiveOn, την ολοκληρωμένη ψηφιακή τεχνολογία επιχειρηματικής επικοινωνίας του ethosGROUP, και το καινοτόμο 3D εκθεσιακό και συνεδριακό της κέντρο, το LiveOn Expo Complex.

Το συνέδριο διοργανώνεται από την ethosEVENTS σε συνεργασία με το οικονομικό επιχειρηματικό portal banks.com.gr, το ασφαλιστικό περιοδικό Insurance World και το portal insuranceworld.gr.

Η συμμετοχή στο Insurance Intemediaries Forum 2021 για τους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές είναι δωρεάν, με υποχρεωτική δήλωση συμμετοχής!

Ο ΣΕΜΑ για μια ακόμα χρονιά παρέχει την αιγίδα του στο Insurance Intermediaries Forum και ο Πρόεδρος του ΣΕΜΑ κ. Μιχάλης Τζωρτζωρής θα απευθύνει θεσμικό χαιρετισμό και θα συμμετάσχει στη συζήτηση με θέμα: “Ο παλμός της αγοράς: τα σχέδια και οι εκτιμήσεις των διοικήσεων”.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, πατήστε εδώ.