Την Τρίτη 6 Οκτωβρίου στις 10:00 το πρωί θα πραγματοποιηθεί η Τελετή Απονομής των Greek Hospitality Awards 2020, μέσα από την LiveOn, την πλατφόρμα διοργάνωσης ψηφιακών συνεδρίων και εκθέσεων του ethosGROUP. Η εκδήλωση θα διεξαχθεί ως LiveOn Digital Event, ύστερα από τα πρόσφατα κυβερνητικά μέτρα για την αντιμετώπιση της διασποράς της πανδημίας COVID-19 που ισχύουν για την Αττική από τις 21 Σεπτεμβρίου. Όλοι οι προσκεκλημένοι, πολιτικοί και θεσμικοί παράγοντες, βραβευόμενοι, υποψήφιοι αλλά και απλό κοινό, θα παρακολουθούν και συμμετέχουν στα δρώμενα ζωντανά, συνδεδεμένοι ζωντανά στο gha.liveon.tech.

Την πολυαναμενόμενη εκδήλωση-θεσμός για τον κλάδο του τουρισμού θα χαιρετίσει ο Υπουργός Τουρισμού κ. Χάρης Θεοχάρης. Θεσμικό χαιρετισμό θα απευθύνουν, επίσης, οι κυρίες Κατερίνα Νοτοπούλου, Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Α’ Θεσσαλονίκης & Τομεάρχης Τουρισμού και Χριστίνα Τετράδη, Αντιπρόεδρος του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος & Πρόεδρος του Συλλόγου Ξενοδόχων Ζακύνθου.

Το ειδικά διαμορφωμένο studio τηλεοπτικής παραγωγής θα φιλοξενήσει έναν περιορισμένο αριθμό συντελεστών της παραγωγής, με απόλυτη ασφάλεια και πιστή εφαρμογή όλων των σχετικών υγειονομικών πρωτοκόλλων, ενώ οι νικητές των 2 κορυφαίων βραβεύσεων “Top Greek Hotel 2020” & “Top Greek Resort 2020” αλλά και των τιμητικών διακρίσεων θα έχουν τη δυνατότητα να μιλήσουν για τη βράβευσή τους.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα διεξαχθεί πάνελ συζήτησης με θεσμικούς εκπροσώπους και στελέχη της αγοράς με θέμα «Το μέλλον του Τουρισμού την εποχή της πανδημίας COVID-19», και συντονιστή τον ειδικό σύμβουλο των Greek Hospitality Awards και παρουσιαστή της εκδήλωσης, δημοσιογράφο κ. Χάρη Ντιγριντάκη. Στο πάνελ θα συμμετάσχουν ο κ. Δημήτρης Φραγκάκης, Γενικός Γραμματέας, Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού (Ε.Ο.Τ.), ο κ. Νοέλ Ιωσηφίδης, Former Chairman, ABTA & Industry Affairs Director, Association of Specialist Tour Operators, ο κ. Γεώργιος Δήμας*, Επικεφαλής TUI Ελλάδος, Ισλανδίας, Λαπωνίας και ο κ. Γρηγόρης Τάσιος*, Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων.

 (*έχουν προσκληθεί)

Τα Greek Hospitality Awards τελούν υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού και του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού, του Συνδέσμου των εν Ελλάδι Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων, της ΔΕΘ HELEXPO, της Γενικής Πανελλαδικής Ομοσπονδίας Επιχειρήσεων Τουρισμού, της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων, του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος και του Συνδέσμου Ελλήνων Μεσιτών Ασφαλίσεων.

Τα Βραβεία διοργανώνονται για 6η συνεχόμενη χρονιά από την ethosEVENTS σε συνεργασία με την Tourism Media & Events, το οικονομικό & επιχειρηματικό portal banks.com.gr και το περιοδικό ΧΡΗΜΑ.

Φέτος,  θα απονεμηθούν 96 κατηγορίες βραβείων στις εξής 4 θεματικές ενότητες:

 • BEST GREEK CITY HOTELS
 • BEST GREEK RESORTS
 • BEST GREEK HOTEL FACILITIES
 • SPECIAL AWARDS

Με τα ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΒΡΑΒΕΙΑ να είναι τα εξής:

 • “Top Greek Hotel 2020”
 • “Top Greek Resort 2020”

Οι εξής 7 τιμητικές διακρίσεις που θα απονεμηθούν είναι οι εξής:

 • Greek Hospitality Leader
 • Greek Hospitality Influencer
 • Greek Hospitality Personality
 • Greek Hospitality Rising Star
 • Greek Hospitality Mentor
 • Best Greek Hospitality Region
 • Best Greek City Break Destination

Για αναλυτικές πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα hospitality.ethosawards.eu καθώς επίσης και τα social κανάλια Facebook, LinkedIn, και YouTube.

Πληροφορίες για Ατομικές Συμμετοχές

κ. Βούλα Βασιλικού, Sales Executive, Ethos Media S.A, τηλ. 210 998 4908,  vassilikou.p@ethosmedia.eu

Περισσότερες πληροφορίες:

κ. Αλεξάνδρα Παπασπηλιωτοπούλου, PR & Marketing Communications Manager, Ethos Media S.A, τηλ. 210 9984917, papaspiliotopoulou.a@ethosmedia.eu