Αναδημοσίευση από www.nextdeal.gr

Συνέντευξη στον κ. Λάμπρο Καραγεώργο

Παράνομους χαρακτηρίζει όσους ασφαλιστικούς πράκτορες της ελληνικής ασφαλιστικής αρχής παρουσιάζονται ως μεσίτες ο πρόεδρος του Συνδέσμου Ελλήνων Μεσιτών Ελλάδος (ΣΕΜΑ) κ. Μιχάλης Τζωρτζωρής σε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξή του στο Nextdeal.

«Αυτό που είναι σίγουρα προβληματικό είναι μεμονωμένες περιπτώσεις διαμεσολαβητών που παρουσιάζονται ως μεσίτες ενώ στην πραγματικότητα είναι πράκτορες και αυτό είναι παράνομο, καθώς οι δύο ιδιότητες είναι ασυμβίβαστες και διαπράττεται παραπλάνηση του καταναλωτικού κοινού» αναφέρει ο κ. Τζωρτζωρής.

Στη συνέντευξή του ακόμη ο κ. Τζωρτζωρής αναφέρεται στις πρωτοβουλίες του ΣΕΜΑ για την περαιτέρω ανάδειξη του ρόλου του μεσίτη ασφαλίσεων στην ασφαλιστική κάλυψη του πληθυσμού, ενώ τοποθετείται και για τα συνδικαλιστικά δρώμενα στον κλάδο της διαμεσολάβησης.

Η πολύ ενδιαφέρουσα πιστεύουμε συνέντευξη του κ. Τζωρτζωρή, η οποία εντάσσεται στον κύκλο των συνεντεύξεων του NextDeal με τους εκπροσώπους της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης, καθώς έχουν προηγηθεί οι κ.κ. Δημήτρης Γαβαλάκης (ΕΕΑ-δείτε εδώ) και Παναγιώτης Μιχαλόπουλος (ΠΟΑΔ-δείτε εδώ), έχει ως εξής (διαβάστε αναλυτικά τη συνέντευξη όπως δημοσιεύθηκε στο Nextdeal, τεύχος 478):