Μια εκδήλωση αφιερωμένη στα μέλη του Συνδέσμου Ελλήνων Μεσιτών Ασφαλίσεων(ΣΕΜΑ) διοργάνωσε η Allianz Ελλάδος στις 23 Ιανουαρίου στο Skyfall Bar, με στόχο την ενίσχυση της συνεργασίας των δύο οργανισμών.

Στο χαιρετισμό της, η Διευθύνουσα Σύμβουλος της Allianz Ελλάδος, κ. Φιλίππα Μιχάλη, ευχαρίστησε τα μέλη του ΣΕΜΑ για την προσέλευσή τους και τόνισε ότι «Εμείς στην Allianz Ελλάδος, έχουμε στοχεύσει το 2020, να δώσουμε τη δύναμη και την αξία στα μέλη του ΣΕΜΑ που γνωρίζουμε ότι μπορούμε να προσφέρουμε και που η αγορά χρειάζεται».

Εμβαθύνοντας περισσότερο και αναλύοντας το στρατηγικό πλάνο της εταιρείας, ο Εμπορικός Διευθυντής της Allianz Ελλάδος, κ. Στέφανος Μαλαχιάς, αναφέρθηκε στο στόχο της εταιρείας να αυξήσει το μερίδιο αγοράς στους εμπορικούς και βιομηχανικούς κινδύνους καθώς και στο πόσο σημαντική για την επίτευξη του στόχου είναι η συνεργασία με τον ΣΕΜΑ που αντιπροσωπεύει μεγάλο μέρος των εργασιών αυτών. Όπως o ίδιος ανέφερε: «Έχουμε αναπτύξει ένα πολύ καλά δομημένο πλάνο για την επίτευξη του στόχου μας: Αξιοποιούμε την τεχνογνωσία του Ομίλου Allianz, αλλάζουμε την οργανωτική μας δομή, βελτιώνουμε την εξυπηρέτηση, σας προσφέρουμε τα εργαλεία που χρειάζεστε για τη δική σας αλλά και τη δική μας ανάπτυξη. Με αυτές τις ενέργειες καταφέραμε να κλείσουμε το 2019 με οργανική ανάπτυξη μεγαλύτερη του 25% στους εμπορικούς και βιομηχανικούς κινδύνους».

Τέλος, τη σκυτάλη πήρε ο κ. Μιχάλης Τζωρτζωρής, Πρόεδρος του ΣΕΜΑ ο οποίος ευχαρίστησε την Allianz Ελλάδος για την πρωτοβουλία και την ωραία ιδέα της διοργάνωσης της βραδιάς και απευθυνόμενος στους παρευρισκόμενους ανέφερε: «Μοιραζόμαστε κοινό όραμα, να συμβάλλουμε όλοι μας να αποκτήσει η ασφαλιστική αγορά μέγεθος και ποιότητα. Για το νέο έτος έχω 3 ευχές: Αρχικά να διοργανώνουμε μαζί συχνές συναντήσεις, να έχουμε θετικά αποτελέσματα και τέλος να είστε κοντά μας στα νέα πράγματα που θα παρουσιάσουμε το 2020».

Στη συνέχεια της εκδήλωσης τα στελέχη της Allianz Ελλάδος είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις με τα μέλη του ΣΕΜΑ και να συζητήσουν για την ενίσχυση της συνεργασίας τους, σ’ ένα ζεστό και φιλικό περιβάλλον.