Το Εκπαιδευτικό Σεμινάριο είναι διάρκειας οκτώ (8) εκπαιδευτικών ωρών και θα πραγματοποιηθεί στο εκπαιδευτικό κέντρο του ΕΙΑΣ (Λ. Συγγρού 106, 5ος όροφος) στις παρακάτω ημερομηνίες:
Εισηγητής του Σεμιναρίου είναι ο κ. Γιώργος Πλωμαρίτης, Διευθυντής Ομαδικών & Corporate Business της Interamerican.
Σκοπός του Σεμιναρίου:
είναι η εξοικείωση, η εμβάθυνση και ο εμπλουτισμός των γνώσεων στις Ομαδικές Ασφαλίσεις.
Το Σεμινάριο απευθύνεται:
σε στελέχη και υπαλλήλους ασφαλιστικών επιχειρήσεων, σε Ασφαλιστικούς Διαμεσολαβητές όλων των κατηγοριών (πράκτορες, μεσίτες ασφαλίσεων, ασφαλιστικούς συμβούλους, συντονιστές) και γενικότερα σε όλους όσους ενδιαφέρονται να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους και να γνωρίσουν τις Ομαδικές Ασφαλίσεις.
Ενδεικτικά αναφέρουμε τα θέματα που θα αναπτυχθούν κατά τη διάρκεια του Σεμιναρίου:
Κόστος Συμμετοχής στο Σεμινάριο:
Για τις Εταιρίες που θα έχουν πολλαπλή συμμετοχή (τρία ή περισσότερα άτομα) σε αυτό το Σεμινάριο, το κόστος διαμορφώνονται σε 90€ για τις εταιρίες-μέλη του ΕΙΑΣ και σε 115€ για τις εταιρίες-μη μέλη του ΕΙΑΣ.
Αιτήσεις Συμμετοχής θα γίνονται δεκτές μέχρι και την Παρασκευή 14 Ιουλίου 2017.

